Servicii medicale
Psihologie
Clinica medicală Vaio Life – Sector 6, București
Afecțiuni psihologice – Investigații, diagnostic și tratament
Servicii medicale oferite inclusiv prin contracte cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) și cu Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești (CASAOPSNAJ):
- Raport evaluare psihologie clinica
- Referat pensionare

Îmbunătățirea sănătății mintale și emoționale cu ajutorul psihologiei
Psihologia studiază comportamentul și procesele mentale, ne ajutând-ne să înțelegem cum gândim, simțim, acționăm și interacționăm cu ceilalți, dar și cu noi înșine.
Numită și știința psihicului, psihologia ne oferă instrumente pentru a ne cunoaște mai bine, a ne dezvolta potențialul, a ne rezolva problemele și a ne adapta la situațiile de viață.
Beneficiile psihologiei pentru sănătate
Psihologia nu se ocupă doar de tulburările mintale, ci și de promovarea și menținerea sănătății mintale și emoționale. Prin intermediul psihologiei, putem învăța cum să ne gestionăm stresul, anxietatea, depresia, furia, frica sau alte emoții negative care ne pot afecta calitatea vieții.
De asemenea, putem dezvolta abilități sociale, de comunicare, de asertivitate, de empatie sau de rezolvare a conflictelor, care ne pot îmbunătăți relațiile cu ceilalți.
Mai mult, putem cultiva atitudini pozitive, optimism, încredere, motivație, creativitate sau autenticitate, care ne pot spori satisfacția și fericirea.
Apelează la ajutorul unui psiholog
Dacă te confrunți cu o situație dificilă de viață, cum ar fi o pierdere, o despărțire, o schimbare profesională sau personală, o boală sau o criză existențială, sau dacă simți că nu te mai descurci singur cu emoțiile sau gândurile tale, poți apela la ajutorul unui psiholog.
Un psiholog este un profesionist care te poate asculta, înțelege, susține și îndruma în procesul tău de vindecare și creștere. Acesta te poate ajuta să îți clarifici obiectivele, să îți identifici resursele, să îți schimbi perspectivele și să îți modifici comportamentele care te împiedică să fii fericit.
Un psiholog nu îți va da sfaturi sau soluții gata făcute, ci te va ajuta să le găsești tu însuți, respectându-ți ritmul și autonomia.